Te zadeve o brezovanjih so se predebatirale že po raznih forumih in se vprašam zakaj ravno ženske najbolj skrbijo za uboge za muce in pse če se razmnožujejo in so neverjetno za obrezovanje, da se to prepreči. Moški se pri tem ne oglašamo ali pa protestiramo.

Je to patološko stanje iz svojih strahov pred zanositvijo, odgovornostjo, ki jo obrnejo ravno v isto foro…da kdor ne da obrezat živali je neodgovoren.

Ženske so sestava samih strahov , ki kričijo v nebo. Pa da ne rečete ni res, bom to dejstvo argumentiral z nekaj konkretnih primerov.

Strah vas je zanositve …bašete se s škodljivimi tabletami pred temi strahovi, če se ponesreči greste na splav v dobro otroka ?? …in ste raje samske samo, da otrok ne trpi v tem svetu??

Gojite doma vse v rožah, ko se mož zapija, ker nima njihovega vonja in se počutite krasne…le svet okoli vas je gnil in nihče vas ne razume..?

Vse te skrbi vas prehitro starajo in živci vas začnejo izdajati. najdete si nek hobi, ki je ponavadi izgovor …živali ali kot sem omenil cvetno vrtičkanje, če pa vas še kje uporabijo v javno dobro se pa pokažete neverjetno karakterne in spet občutljive, da vas ne upoštevajo, ko ste tako očitno in kvalitetno tu.

Danes sem presenečen… tudi v istospolnih druženjih prevladujete daleč nad moškimi in ste prve začele to enakopravno parolo. To se pokaše na vaših moških, ki jih spreminjate zadnja desetletja v ženske, brez testerola.Impotenca je skoraj 60 procentna?

Moški bildajo, si pulijo dlake, se mažejo, cvilijo, kot ženske in nasploh igrajo žensko, da dobijo žensko?

Skratka posegle ste po jajcih in delate iz njih pičke …pa naj bodo to živali ali ljudje, potem se pa čudite da je tolk dobrih fantov brez deklet …kot Jan.

Strah vas je da izgubite službe, da svojega dela niste sposobne, da ne ugajate, da niste lepe, da nimate frizure, dobre obleke, da ste predebele, da vas vsi opazujejo, da vas ogovarjajo, da imate premale prsi, prevelik nos, da vas bodo posilili, da vas ne upoštevajo, da niste enakopravne, da se pertner kurba, da ne bodo otroc uspešni, da ne bodo opazili vaših strahov, da niste pametne … kako vam naj kdo verjame in vas resno upošteva. Večina ste take. Iz teh strahov pa počnete neumnosti vseh kategorij in oblik. Od svoje zunanje in notranje podobe in s tem davite svoje moške in tudi otroke istega spola.

Od teh kompleksov jih nimate po enega, pač pa kr …same povejte :)

Seveda imamo mi moški tudi veliko napak …tiste pa ve naštejte :)

Seveda boste sedaj iz podobnih strahov napadle še moj moški šovinizem, ki spet zagovarjam samo naravno preprosto in iskreno moško.

Niso vse take ..še zdaleč ne, tudi moje ne…jih je pa preveč in že bode voči in posledice so vidne na fantih…

 • Share/Bookmark


3 odgovorov v “Ženske so proti vsakem razmnoževanju..?”

 1.   Sajba pravi:

  Težka a se bojim da se približuje realnosti.

 2.   janez pravi:

  Tudi jaz opažam zadnje čase ,da se ženske zelo rade družijo med sabo ali pa z geyi.Najbrž tak čas prihaja ,zaton neke civilizacije .Tako je Rim propadel.Kaj čmo takle mamo.
  No ampak še zmeraj mislim da je še prostor za pravega deca sam malo zvit moraš bit ,oziroma poznati psihologijo.
  Moja filozofija na temo MOŠKI -ŽENSKA je kot PES-MAČKA
  Moški smo kot PSI,da se nas nadresirat ,za hrano,pijačo in pičko bi naredil vse.
  In ženske to vedo in nas dresirajo.Če boš naredil to… pa to…. boš dobil kosilo,če greva na morje,greš lahko na fuzbal,če boš prinesel ,boš dobil……..skratka pogojniki nič zastojn.Sedaj ,če ubogaš te pripusti k sebi,pa te malo poboža ,lahko malo povohaš ,da si še bolj penast,če si bil pa res priden pa lako še malo pližeš pa skočiš hahaha.
  To vedo tudi v vojski.Moške se veliko bolj da zdresirat in upoštevajo komande kot ženske,zato je žensk bolj malo v armiji.
  Ena ,dva,ena,dva,lezi ,puzi,u napad ,skoči na most ,skoči z mosta!!!! se dere oficir.
  Moški reče YES SIR pa se fukne z mosta.
  Bi ženska dobila tako komando bi rekla TI SKOČ!!! pa bi reku oficir YES MADAM pa bi se on fuknu dol hahahaha
  AMPAK SO REŠITVE ČE VEŠ DA SO ŽENSKE MAČKE
  Nezainteresirano hodi MAČKA okoli in se razkazuje,vse pazljivo opazuje in prede.Če hočeš vzbuditi njeno zanimanje moraš pač nekaj narediti ,pritegniti pozornost.Sej veste kako je to pri mačkah ,kakšen cofek ali pa žogico pokažeš pa mal skriješ pa spet pokažeš.Ona pa kao ne vid.
  ZDAJ PA PAZI NAJBOLJ VAŽNO !!!!!
  POTEM PA TISTO STVAR KI SI JO KAZAL SKRIJ IN SE DELAJ TI !!! KAO NE VIDIŠ
  Pa bo sama počasi prišla k tebi in se ti začela dobrikat,drajsat ob tebe in prest samo da bi dobila tisto kar si ji prej kazal.
  NAMESTO COFKA,ŽOGICE ALI ZVONČKA UPORABLJAJ GIBE: z roko čez lase ,kao neopazno popravi tiča v kavbojkah,glasen smeh,spremljaj s pogledi druge žanske ,pol pa zgin za neki časa na wc ali pa se zapleti v pogovor ,čez nekaj časa pa spet poglej mačko in se nasmej,pa spet zgini iz vidnega obzorja ,pa bo sama prišla in hotela.
  POL JO PA ZDRMAJ KOT NORCA.PRAVE MAČKE RADE KRIČIJO,JA MAČKI PA TUD.
  DECI DOLŽNI STE MI VEČERJO.

 3.   enpassant pravi:

  hahahha …Janez vse se strinjam tudi iz svojih izkušenj.Res smo deci riti in da vse povedano drži vedo tudi ženske, ki začudo ne pripevajo negiranja hahaha. Tudi drži, da delajo iz dedov babe imajo pa vseeno rade dede (barabe), kot je očitno že pri naših primadonah.
  Pa lepe moške tudi nočejo za resno vezo, ker niso jebači hahaha…
  Janez napiši še kaj, ker me samo dopolnuješ, v povedanem, kar mi je ušlo hahaha
  lp

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !