…ureditve infrastrukture. Posebej bi pohvalil novo avtobusno postajo, ki je garant najlepša v Sloveniji in ne samo v našem mestu. Pohvala arhitektom, projektantom  in seveda delavcem, ki so z rokami ustvarili to lepoto. Prilagam slike teh stvaritev, ki so le delčki iz celote, ki so se izgrajevali zadnjih par let. Ko hvalim, ne omenjam imena, ker za njih govorijo njihova prizadevanja v očitni trdi obliki.

Pa ni to nobena strankarska reklama, kot bo kdo namigoval, je le dejstvo, ki bode v oči.

Nasploh sem odločil, da bom na svojem blogu dajal slikovne pohvale in kritike o vsem dogajanju v naši okolici in konkuriral našem internem časopisu, ki se mi zdi, da izgublja voljo za konstruktivno prikazovanje problemov okoliša, kajti že na forumih več zveš..? No to je že prva kritika :)

Lepo in elegantno se vliva v okolje nova avtobusna postaja Velenje...

Sam center skozivozečim tujcem, sigurno daje vtis pravega mesta...

Všečno in sproščeno urejen uvod v krožno križišče...

Na začetku bodo še slike bolj redke, ker se šele učim teh manevrov nalagajna v računalnik in prelaganja na svoj blog in v kar najbolj ne dvomim je kvaliteta slike s Carl Caissovo optiko…

  • Share/Bookmark


2 odgovorov v “Javna pohvala županu mesta Velenja za njegova prizadevanja…”

  1.   Tan!a pravi:

    Ok, tale hvala avtobusni je več kot preveč.. zakaj? Ker avtobusi tle furajo na koledar ne pa na uro. Mislim, dvaaaa avtobusa za LJ v celotnem dnevu? Ne gre to tako no. Najprej malce poštimat vozne rede, potem pa vse ostalo. Je pa res, da je videz malce preusmeril pogled z V. bazena, katerega videz je (oprostite izrazu) za kozlat :)

  2.   enpassant pravi:

    Tan!a ..se pravi daje pravilo, da vsedobro skrva v ozadju nekaj slabega… :) )
    No jaz sem misli le na sam objekt, ker se itak ne spominjam kdaj sem nazadnje bil na avtobusu. :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !