Ljudje-delavci so se uprli tiraniji slaboplačniškega  služenja, Tajkune so aretirali, sindikate v rit, ki so služili kot mafija brez dela, le z neko blefersko obetajočo retoriko kritike …vse se premika in trese …vse pa prepozno.

Skoraj deset milijard zunanjega dolga kreditov za katere plačujemo 200 milijonov samo obresti. Na vsakega posameznega državljana Slovenije znaša ta dolg 4800 evrov??

Evropa opozarja, da smo globoko zapufani in v bodoče bo gospodarstvo še stagniralo in ne bomo zmožni odplačevat pufov ..? Edina tolažba je da smo le eni od 20-tih … še dolžnikov in nismo sami v tem dreku.

Dragi moji ne bi rad delal panike, samo kriza jurišno prihaja in težko je predvideti kaj nas čaka, sigurno pa bodo časi hudi, kot še ne dosedaj in take razvajene kot smo …bo bolelo, še kako bolelo…

Seveda bo vlada za sebe poskrbela, saj jim povsod po svetu to uspeva neglede na inflacije in obubožanje naroda. Volitve bodo še bolj rivalske in krute, ker je tam korito, ki bo zadnje  usahnilo.

Strašim?? …Upam da res in da so to kretenske napovedi, pa vendar se to ne dogaja samo nam. Amerika je dolžna Kitajski 800 milijard in jo ogroža, da bo valuta Dolar izgubila svoj monopol in Amerikanci ne bodo mogli več tiskati denar sebi v prid, ko ga rabijo za finančne manevre. Če pa prevlada druga valuta so v riti in vsi mi z njimi. Kitajska je že tretja velesila po gospodarski rasti in že drugo leto bo povozila Japonsko. Nemci so že ispadli… Še večja grožnja od Kitajske so baje Indijci, kjer še bolj hitro raste gospodarstvo in bo za 5 let prehitela Kitajsko, ki bo za dve leti prva ..?

Se zavedate kaj to pomeni in kaj država prvo počne, ko se ji denar kopiči. Jača svojo vojaško moč, kar je tudi renome namočnejšega in kot taka mora tudi početi svinjarije v širšem vojaškem smislu…

Kitajska meji z Rusijo v Sibiriji in tam se nenehno doseljujejo Kitajci v masah, kar bo enkrat poknilo, čeprav v tistih zmzjenih stepah ni ničesar. Ne verjamem, da bi ljudje kar tako rinili v tisti mraz, če bi  Kitaska vlada namerno tega počela, z namenom da te ljudi uporabi za talce, ko bo poknilo in bodo Rusi dejali ” dost” ;…si bodo to dovolili, če je Rusov le nekaj sto milijonov, Kitajcev pa preko milijarde??

Kitajci so že sedaj odlično oboroženi in jih je kot kobilic. Njihova vojska lahko preživi mesece samo s pestjo riža na dan, ko Ameriška vojska brez zrezkov sloh ne zmore bojev:)

Ko vse to pokne smo Evropejci nekje vmes in bodo vse dosedanje vojne le pokanje s petardami…

So le moja razmišljanja in še filma v tekem scenariju si ne želim gledati…

  • Share/Bookmark


En odgovor v “Končno se nekaj dogaja ….prepozno !”

  1.   Pnevmatike pravi:

    Amerika je zal prevelika, da bi propadla, Slovenija pa ne :(

    Pa v tistih zmrznjenih stepah je verjetno precej stvari… kakšna nafta bi bla ziher..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !