Sem za ukinitev vojske v kateri lahko  izbrani perejo denar davkoplačevalcev.

Imamo notranje sovražnike, podgane, ki nas jedo od znotraj in delajo zunanje pufe, kar pomeni, da nas prodajajo.
Pufe pa ne moremo braniti z vojsko, jih pa brez nje lahko zmanjšamo. Vsi, ki dobivajo plačo 800 bruto (vojaki ) je ceneje če dobivajo socialo.
To so dejstva na katerih vstrajanje je pogubno in je namerno zanikano iz nekih kompleksov preteklosti, češ da nismo država, če vojske nimamo.

Da rešimo državo okupatorja ( recesije ) potrebujemo finančna sredstva in ta žre naša vojska v prevelikem apetitu. Imamo močno policijo in špecialce, kamor bi dodal še nekaj profo vojakov in vsa sredstva, ki so jih uporabljali, kar itak ni bilo neko težko orožje.

Morda bi uvedel v šolski program nekaj ur znanja uporabe pehotnega orožja za obrambo, ter kako splošno narodno vežbo za civilno obrambo v izrednih potrebah. V Nato pa se dogovoriti, da ostanemo le plačniško v neki razumni cenovni vsoti za nas bran.

Zgodovina je nenehni pokazatelj, da se nikoli ni obnesla obramba neke države, če je druga imela plan napada nanjo, in vedno se je ljudstvo obranilo z gverilo, oziroma partizanstvom.

Vse vojske v Evropi so padale pod okupacijo Nemcev in to 1000 krat močnejše.

Mater se res nič ne naučimo od zgodovine in zakaj eni tako vztrajno vstrajate na takih neumnih stroških, kot je vojska. Razumem interesne, ki s tem služijo, samo zakaj je pa folk zato me pa res čudi.

Rabimo socialno državo za katero se bodo žrtvovali politiki in ekonomisti da nas osvobodijo verig stagniranja, počasnega hiranja, rabimo pravilno usmerjen kader šolarjev in ne same nekoristne in neuporabne intelektualce, ki sedijo na svojih garantiranih stolih brez dela z dobro plačo, ali pa brezupno čakajo na zaposlitev…

Rabimo odgovorne in sposobne ljudi, ki imajo načela in srce za svoj narod in ne samo za svojo eksistenčno rit.

Rabimo vse razen vojske…

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !