Lahko verjamete v tako možnost?

Sem bral, da je to mogoče z visoko frekvenčno napetostjo z nekaj milijonov napetosti voltaže’??

…ne bom o strokovnih podrobnostih o  teh možnostih, ki jih je baje namigoval že Nikole Teslsla? Bolj  me je strah, če je to res mogoče, kajti potem smo še Boga presegli.

Že dogo se govorka, da tudi vreme, tako kot je, nastaja iz nekih poskusnih namenov, ki jih bi naj znanstveniki, spet v Ameriki tajno izvajali. Morda zato ravno pri njih najbolj močno ordinirajo in rušijo ti neverjetni orkani?

Vse je mogoče in še pridodano dejstvo, da so bile kot nalašč dve ZDA letalonosliki čistu blizu dogajanja in prve takoj  po potresu tam z vso medicinsko pomočjo, kot bi samo čakali trenutek, ko se bo zgodilo?

To dejstvo se krepi še z dejstvom, da bi naj bilo na Haitiju  ( oziroma pod ) ogromno nafte, urana in še druge izredno bogate  rude??

Verjamete v tako vrsto akcije in se zavedate, da tako verjetje spremeni vse dosedanje  možnosti … da s takim orožjem lahko uničiš vsako državo in sistem, ter izsiljuješ, totalno zavladaš?

Pred potresom je bila opažena mavrica in sam sunek je bil neverjetno, nemogoče površinski, kar ni nikoli zabeleženo.

Potres bi naj omogočil Ameriki (ki je bila prva tam in zavzela letališče) da prvi pridejo s pomočjo in seveda tako prevzamejo inciativo tudi političnega dogajanja, ker bodo postali odvisni od njihove pomoči in tako bodo tudi tam ostali in postopoma tipično za njih po Kaubojsko prevzeli tamkajšno ekonomsko-kapitalno dogajanje in razvoj po njihovi volji.

Če tudi je res  … pa sami sprožilci tega hudičevega dela ne vedo kakšne so lahko še posledice take umetne sprožitve potresa. Kako to lahko prizadene motor same zemlje…

Verjetno ste vsi opazili, da se zadnja leta res preveč čudnega dogaja in se demagogira, pripisuje … pregretju ozračja, zmedo v ozonu, poki na soncu, vpliv lune na zemljo, oziroma pole, ki se pomikajo, upadanje magnetizma … in kaj vem kaj vse sem že bral, kot krivdo za tako kaotično stanje vremena in letnih časov…

  • Share/Bookmark


En odgovor v “Vojaški manever potresa na Haitiju?..”

  1.   NordStar pravi:

    Ni nemogoče, jebiga – šit hepens.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !