…ne seže mi domišlija, kar človek lahko v praksi realizira!

Namreč …sem danes bral, da imajo na Nizozemskem kjer je demokracija na vrhu človeščih zmožnosti, od leta 2006  stranko, ki se dobesedno imenuje  ” Pedofilska” in se zavzemajo predvsem za uveljavitev zakona, da lahko imajo odrasli spolne odnose z dekletom, ki je stara že 12 let?? …Legalizacijo prostitucije  za osebe starejše od 16 let, ter za spolne odnose med živalmi in ljudmi …

Že drugič niso dobili dovolj glasovnih podpisov, da bi prišli v parlamenent, zato so letos  trije  sami samcati in edini z glasovanjem stranko ukinili.

Trije samo oklicani pedofili ; … njih predsednik Marthinj Uittenbogaard, blagajnik Ad van Berg in tajnik Norberg de Jong so razočarani, da niso nalobirali več interesentov za njihovo demoratično zavzemanjke.

Mi imamo tukaj polemike  z različno spolno nagnjenci in se razburjamo nad njihovo strastjo in zahtevami, na NIzozemskem, ki so po demoktaciji daleč pred nami, pa je demokracija oblika možnosti bolanih agitatorjev, da gredo še skrajneje in izzovejo najbolj gnile potenciale človekih nagnjenj in gnilih vsebin, ter jih želijo zakonsko zakoličiti, da lahko sproščajo svoj patološki profil demonskih strasti.

Ti ljudje so izobraženi in hodijo v službe in imajo svoje družine-otroke, ki bi jih izpostavili tem svojem zakonu?

Mater se počutim, kot bi iz gnojnice vpil, da me bo smrad zadušil, pa me nihče ne sliš…  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !