****

V Velenju jih ni, sploh se ne spomnem, če so letos prišle, so vedele da bo tako jalovo poletje? … so jih Italijani prestregli s svojim apetitom, je kriva TE s svojim onesnaževanjem (oplinjevajem ozračja) … morda jih zamori smrdeča deponija premoga pri jezeru, kjer se zadevajo domači “Turisti” in se veselo namakajo v pepeljasto jederskem jezeru v katerega je 50 let sralo drobovje TEŠ-a…

Ni Čebel, ni Lastovk, Lipicanerji umirajo, toča pretepa, burje klaftajo in voda neprenehoma joče, Politiki smrdijo po prodanih dušah …smo res že adijo?

…Zmeraj bolj se mi dozdeva da vse dogajanje 12. 12. 2012 -tega postopoma zadeva?

…Svet se podira, vsi indikatorji biotike se spuščajo strmo navzdol.Vas je strah jutri, prav, kaj ste se pa včeraj zajebavali, ste mislili da ne bo poračuna??

Šli smo pregloboko v limit s svojimi pohotnimi željami, polnih želodcev smo se še naprej hranili z očmi in kupovali kramo, ki nas bo spominjala na čase, ko smo preveč skrbeli zase…

Vejamem da nas vse mrazi pri srcu v teh nepredvidljivih časih.Bo z nami kot z Lastovkami, Čebelami, Sloni, Tigri, firmami, Tajkuni … ;)

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !