***

… postopek je dokaj preprost in neboleč, le nekaj orodja in volje do  dela potrebujete.

Pokleknete v kuhinji, pod umivalikom posode, odprete sifon pod lavaboem in povlečete s prstom vanj … po nasičeni maščobi smrdljivega videza in vonja…

To je vaše debelo črevo.

Sedaj pojdite s prstom naprej po plastični otočni cevi in podrsajte po njeni steni … to so vaša ožilja.

Ni hec, točno to je dejstvo in argument, ki pogojuje naš metabolizem, kajti ta ista hrana se spira v našem želodcu na 36 stopinjah, kot pri pomivanju posode. Združeno se sprime, zlepi in zapira pretočnost ožilja, oziroma odtokov.

… da zadevo preverim, ker vedno izhajam iz svoje empirije … se pravi izkušenj, sem se ponudil svoji žlahtnici, da ji preverim odtočne cevi. Z razliko od nas ni vegeterijanka in se ne odreka na olju pečenih smislov, praženja in pohanja …

Katastrofa, kar sem vedel, ker že pri spuščanju vode ni bilo prave pretočnosti. Cevi so bile več kot centimeter na debelo oblečene v trdovratno maščobno  (kot še ena notranja cev) gmoto, ki je bila neverjetno gladko oblikovana v cev, brez izboklin. Videno je bilo, da se uporablja ogromno zamaščenih artiklov, ki zlepijo vse česar se dotaknejo in tvorijo trdovratno smrdljivo lepilo.

Ne verjamete, da je v vašem lavabou, oziroma ceveh le tega … vaše ožilje in črevesje, seveda ne, le kdo verjame, česar noče verjeti.

Najbolj drzni in hrabri se bodo vseeno-mogoče prepričali in s tem spoznali, da nobena medicina ne more teh onesnaženosti očistiti in da ni čudno, da se pod to maso svinjarije tvori na  tkivu, ki ne more dihati tvorba, bula, rak …

Pa dober tek …

… če ste kosilali tradicijo slovenske kuhinje ; … govejo juho, pomfri in pohan zrezek.

 • Share/Bookmark


3 odgovorov v “Vas zanima; … kakšno je vaše ožilje in črevesa ?..”

 1.   bestblogs.si pravi:

  tole se pa grozno sliši.
  Sicer mi je pa všeč ime bloga in slika teh lepih zlatih šahovskih figur :)

 2.   enpassant pravi:

  bestblogs.si …dobrodošel na tržnico natolcevanja :) … in hvala za hvalo :) lp ac

 3.   Lilit pravi:

  Tako preprosto pa to spet ni. Grob približek morda za te, ki o holesterolu in načinu nastajanja holesterola ne vedo kaj dosti.
  10 % “zamastitve” je direkno vezana na použito, razlika pa je odvisna od delovanja jeter, presnove in prebave, vpljivov okolja in zdravstvenega stanja … Ali iz moje empirije. Mesec dni sem bil post, pil samo vodo, nivo holesterola je narasel na preko 8. Vzrok. Stres.
  Ni bilo slabo mišljeno, … grozno se pa sliši.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !