***

Povsem se strinjam s tem zapisom in sem tudi sam preveril ta sporna dejstva, pa me zanima, če izven Velenja res ni tako, če je kdo iz večjega mesta, recimo Ljubljane na prosim pove ali si tudi tam interšparovci dovolijo tak zahrbten prodajni blef ? …

interšpar, da ima podkupljene tržne inšpektorje? (Neznan 22.12.2014 23:09)


Drugače ne razumem drzno dejanje v interšpar trgovinah, kjer so že prej pri kruhu obšli zakonske predpise o deklaraciji na vsakem prehrambenem artiklu. Moral si zahtevati od trgovcev zvezek z navedbami vsebin, da najdeš v njem kruh, ki te zanima in tam prebereš deklaracijo, kaj ta kruh, krof in ostali pekovski izdelki vsebujejo.
Ta absurd se je sedaj razmnožil še na vse mesne izdelke in po novem hrenovka ne vsebuje več ničesar razen mesa??? … Klobase, pršut, krača …tudi ne, to so sedaj nesporni izdelki, edini od vseh trgovin?
Ista izpeljanka kot pri kruhu, da zahtevaš zvezek v katerem je navedeno kaj izdelki mesa vsebujejo. Vprašam mesarja; … kako bi nas pet, ki stojimo pri njem lahko pogledali vsak svoj željan izdelek iz enega samega zveska in nasploh, kako naj v njem najdem izdelek, ki vsebuje najmanj sporno dodanih kemikalij, emulgatorov, aditivov, arom, konzervansov?
…kako si to predstavljajo in s kakšnim argumentom zagovora si to drznejo v Evropski uniji, če jim že inšpektorji v Velenju to dovolijo.
Je tudi to ene vrste korupcije?
Smo res tako zabačeni in neumni, da lahko nad nami delajo take za zdravje škodljive nemarnosti ??
…je tukaj folku in samim odgovornim za to nesramnost res malo mar kaj dajo v usta ?
Kje živim, da sem tako manjvredno zanikan?
Verjemite, da si tega v LJubljani ne dovolijo in v Evropi tudi ne, kot tudi ne v Avstrijskem interšparu.
Sem užaljen in ne bom zadeve končal samo pri tem kritičnem odzivu, na tem forumu.
Namreč tu mi bodo odzivi someščanov največ povedali, po izjavah, ki bodo sledile …

Dodam še link na forum, da lahko berete komentarje:

http://www.velenje.com/DISKUSIJEsporocila.php?stev=987595

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !