***

Na linku odspodaj!

S to teorijo odrekanja se strinjam in lahko zatrdim, da je že po nekaj dneh čutiti prijetno lahkotnost v metabolizma v vseh podobah. Kruh zapaca ožilje, črevesje, jetra in organizem nasploh.

… Ne trditi nasprotno, če se niste nikoli poskusno saj za teden dni totalno odrekli kruhu.

V nadaljevanju priporočam bolj samozavestnim  še vsem izdelkom iz pšenice … no to je že širši pojem spoznanja.Dovolj je le poskusna doba brez kruha, četudi jeste meso. Vse je v glavi in Slovenci nasploh preveč tradicionalno uživajo to snov z zmesjo pšenice in Bog ve kakšnih dodajan še vsebuje tak kruh.Me je skoraj kap ko sem bil pri kolegu ob kosilu.Dejal sem da nisem lačen in opazoval neverjetno kombinacijo prehranjevanja.

Plavajočo v olju rižoto je podpiral s velikim domčim polnozrnatim kruhom in solato od mrzlega krompirja, da je plaval v bučnem olju, zraven pa še cmoke iz testenin??? Zanimivo, da ni bilo skoraj nič čebule v solati ali kakega česna da bi saj malo ubil maščobo, kot tudi ne dodanega kisa v solati??  Nič nisem rekel, ker bi butnil ob steno, ampak resnično nisem nikoli prej doživel tako kombinacijo hranil. Dejal je da kruh je ob vsaki hrani?? IMož ima preko 100 kg in ne deluje bolano, razen nekaj bolečih malenkosti in alergij??

Pa ne zagovarjat z “domači, polnozrnatim ali celo bio kruhom. Kruh je najbolj škodljiv, ker je najbolj v uporabi in sicer v vseh treh, če ne tudi petih obrokov. Z njimi veselo “pitamo” mlad organizem svojih otrok, ki so že radi kruha v večji meri alergiki. Seveda se mamice in babice ne strinjajo s tako logiko, se pa vprašajte kakšne dedne bolezni nam plagiatirajo s tradicijo prehranjevanja, kajti trdim, da so dedni geni ravno v tej razvadi na potomce.

Spominjam se enega prebranega članka nekega doktorja; … vse v naravi je dejansko strupeno. Odvisno je samo od doziranja. Ena ,ušnica ali 5 kg jurčkov je oboje morilsko. Torej če že ješ škodljivo ne dovoli da pride prepogosto na tvoj jedilnik.

Kot iz vsega svojega napisanega, tudi tokrat izhajam iz osebne svoje empirije (doživeto- dokazano), kajti moj oče je imel dva infarkta že v mladosti (35letih) … kasneje možgansko kap in raka na črevesju-smrt pri 46 letih (sam bom star 65).

Rak je najbolj verjetno posledica takratnih zdravil (65 leta), ko še niso poznali rešitev, aparatur, Stentov v ožilje in so verjetno tudi tablete bile nekajkrat  močnejše in več zaužitih…

Tudi te danes te lahko na podoben način ugonobijo, kajti iz sestavin tablet za srce in ožilje delajo tudi strup za podgane. Tem začnejo, po zaužitju notranjo organi krvaveti (tudi črevesje), da se nekam zavleče in v hudih boličinah pogine (človeško značilna humanost, če koga prezira).Te krvavitve so resnična grožnja tudi za bolnika, če pride do krvavitev(možganska).

Ostalo si preberite na linku!

http://www.siol.net/trendi/lepota_in_zdravje/zdrava_prehrana/2015/01/kruh_na_zagovoru.aspx

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !