***

Verjel bom v cepiva, ko bo prvi stoletnik, rojen v času cepiv.Seveda tega ne bom doživel.To ve medicina in zato lahko sto let blefira.

 • Share/Bookmark


4 odgovorov v “Medicina lahko samo prvih sto let blefira …”

 1.   stricmarc pravi:

  Zgodovina cepljenja ni tako kratka. 1796 leta je Edward Jenner cepil proti črnim lozam. 1885 je Pasteur cepil proti steklini. V začetku dvajsetih let prejšnega stoletja so bila v uporabi cepiva za davico, tuberkulozo, tetanus, oslovski kašelj… To dokazuje, da najbrž živi kakšen stoletnik , rojen v času cepiv.

 2.   enpassant pravi:

  … ko sem bral knjigo zmote cepljenja (dobiš v knjižnici)… je cirka 5 milijonov ravno cepljenih proti črnim kozam- umrlo. Cepili so z živimi virusi. Ja, bi ga rad srečl in verjmem, da bi stoletnika za propagando medicina prva projekltirala v javnost. Večina se izraža da sploh nikoli niso bili pri zdravniku.Verjamem, da je ravno to recept za dolgo življenej :)

 3.   stricmarc pravi:

  Kaj je vzrok in kaj poslefica? Stoletnik ni bil pri zdravniku, ker je zdrav. Ali pa je zdrav, ker ni bil pri zdravniku?

 4.   enpassant pravi:

  Sledim stoletnikom in način njihovega življenja.Najbolj me navdušil naš telovadec Leon.Telovadba vsak dan je za dolgi potencial … sicer pa ima vsako pravilo izjeme.Nekdo je kadil še pri sto 3 letih …

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !