***

Nemcem smo vsa klanja odpustili in se vozimo z njihovimi avti, kot bi bili vedno prijatelji??… med sabo pa dogajanja med vojno ne zmoremo pozabiti?
Nikjer nisem zasledi, da bi bila debata o pokolih, geniocidih Nemcev med vojno …kot, da ni nihče izgubil svoje od njihove roke, oziroma, da je blo njihovo početje normalno??

… Le in samo partizani in domobranci (ti še bolj) gojijo sovražno stanje med sabo in nenehno podpihujejo takratne morije, ki so jih oboji počeli …
Prosim vas lepo … VEDNO in Vedno zmagovalec povzroči več žrtev in v strahu, ter da bodrži oblast pobije vse upornike, to je normalna-nenormalna zgodovinska klasika, sploh enojajčnega sistema.
Dragi prijatelji, dokler ne bo sprave met ta dva sovražna taborja, ki perejo možgane svojim otrokom z istim strupom, ki je v njih … ne bomo normalna, stabilna in bogata državica.

Poglejte po Balkanu …

… lep primer za primerjavo večne izgube normalne sfere za osnovno bivanje vrednega človeka. Ti prepiri omogočajo vse nebuloze, si se nam dogajajo in izhajajo iz vlade, parlamenta … ravno ta nasprotja nas vlečejo v pogubo in na sam rob evrope – v Balkan.

Vem, lahko vse to napisat, povedat …težje pa dopovedat …

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !