***
Napisal vam bom mojo doktrino o simptomih, ki pripeljejo do teh boleznin in obenem razkril tudi vegeterijancem, probleme, ki lahko njih prizadenejo …
Mesojedi in pretežno beljakovinski uživači, katerih vsi dnevni obroki vsebujejo mleko, sir, jaca, meso, krompir, riž, testenine, zelena solata, banane … vse to našteto ne vsebuje nič od salicilatov, kiseline, ki so nujne za redčenje in nestrjevanje krvi, da se ne lepijo trombociti in na stene žil, kar posledično dvigne pritisk, paca ožilje, kar posledičmo pripelje do infarkta, možganske kapi…
V taki obliki vam nobeden zdravnik ne bo opisal vzroke obolenja, ker večina niti sami ne vedo te pomembne podrobnosti, oziroma se jim ne zdi bitno…
Tu pridemo do bistva. Po obolenju ožilja, infarkta dobite zdravila kot so aspirin za nožanje horesterola, pritiska, kot tudi redčenje krvi … vsi ti tako imenovani stantini vsebujejo sintetično salicilatovno kiselino, ki redči kri, in niža.pritisk v ožilju…
Pazite sedaj !
.. zdravniki vam po teh tabletah ne dajejo posebne diete, ker vedo da se ne boste odrekli beljakovinam, sploh mesu. Zato lahko jeste iste škodljive tvari, kot prej.
Sedaj pa imajo problem ljudje, ki se osvestijo in odrečejo beljakovinam, mesu in jih vecinsko nadomestijo z zdravo hrano … zelenjavo in sadjem.
… Po tej hrani pa se ne počutijo dobro, ker ravno sadje in zelenjava, kot tudi začimbe (poper, čebula, kumina, cimet…) vsebujejo to isto salicilatovno kiselino, ki tudi redči kri in ne dovoli sprijemanja trombocitov.
V kombinaciji s tabletami pride do proboja krvi skozi ožilje, črevesja, želodca in v možganih, kar je lahko pogubno.
Razumete te kontraindikacije … da vas te nezavedne nepravilnosti lahko ubijejo.
Iz podobnih razlogov tudi vege kahko imajo hude zdravstvene probleme kot srbečica, bolece oci, hude glavobole in krvavitve, ker uživajo hrano s pretežnimi salicilati … in imajo zato preredko kri.
Najbolj pa prizadene astmatike, ki lahko dobijo ASPIRINSKO ASTMO, ki je tudi pogubna … če uživajo stantine in zelenjavo sadje brez beljakovin…tako hude so lahko alergijske reakcije.
Torej vedno v kombinaciji obojega …beljakovin in zelenjave, sadje pred oboljenjem ožilja, po obolenju pa paziti, da ne ukinete beljakovine, oziroma ne zaužijete preveč zalenjave in sadja, ki vsebujejo isto snov kot tablete… sintetični salicilatovno kiselino. Ali pa opustite nekaj tablet in uživate naravno kiselino. VEČ LAHKO IZVESTE NA GOOGLU!
Upam, da sem vas malo razsvetlil v lepše počutje”</p
  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !